dsc_0581

Здравейте glamour-чета и честит винено-любовен празник <3

Февруари определено минава под наслов “Месецът на любовта” и няма начин да не ни простреля поне едно Купидонче. Тази година моят Свети Валентин ще бъде малко по-нетрадиционен, тъй като любовчето е нейде из Австрийските Алпи с момчетата и ските.

Истината е, че в нашата двойка никога не сме празнували Свети Валентин особено активно. Затова и днес ми се искаше да поговоря за любовта и личното пространство, и разбира се да споделя малко снимки на един зимен outfit с розов акцент – любовен празник е все пак 🙂

dsc_0574

Любов и лично пространство – две неща, които съжителстват във връзките в една странна динамика. От моя опит нещата минават през няколко фази:

  1. Не живеем заедно, не сме много сериозни и ревностно си пазим личното пространство.
  2. Връзката става сериозна, влюбени сме до уши и личното пространство въобще не ни вълнува. Ако е възможно да се вържем един за друг ще е най-добре.
  3. Живеем заедно. Къде ми отиде личното пространство? Защо има чужди неща навсякъде? (Тук трябва да уточня, че Георги преживя тази фаза доста по-тежко, защото аз обичам да живея в творчески хаос 🙂 )
  4. Връзката уляга, личното пространство се установява и двамата го ценим и уважаваме.

Мисля си, че вече стигнахме тази 4-та фаза. Всъщност установих колко ценя личното си пространство когато Георги замина. Прекарах си няколко прекрасни дни, в които се глезих, подреждах и четох на тишина. Установих, че присъствието на любимия човек става неизменна част от така ценното лично пространство и неговата липса се усеща изключително много.Тук трябва да уточня, че когато сме двамата често имаме диалози от типа на “Имам нужда да си помълча на спокойствие”. Е да де, но след няколко свободни дни прекарани в размишления, спокойствие и време само за мен, определено се наситих на вътрешните си монолози и вече броя дните докато Г. се завърне 🙂 .

dsc_0570

dsc_0572

Приключвам с откровенията и размишленията за днес, защото ме очаква супер зает ден, който и аз не знам как сътворих… Отивам на канго, за да заредя батериите за весел следобед с племенничката. А за край на деня, мама ще ме глези с гурме вечеря <3. Какви са вашите планове за деня на любовта/виното, а защо не и двете? Не забравяйте, че празникът е днес, но любовта си остава целогодишна :).

Изпращам ви много сърца и целувки!

Тони

Outfit details: Палто, пола, шапка и шал: Zara; ботуши: H&M; чанта: Love Moschino

 

aboyanova