dsc_0582

Здравейте glamour-чета и Честита Нова 2017 Година!

Както се казва, ‘Нова година, нов късмет’, та за да съм и аз в новите неща, реших да попиша на български като първи baby step към новия ми късмет. 🙂 Тези от вас, които са чели последните ми публикации знаят, че наскоро преживях една гигантска промяна в живота си, а именно събрах си уредения живот от Англия и заедно с Георги, 25 кашона, около 10 чувала изразходени нерви (всеки,  който се е местил знае за какво говоря 🙂 ) и една кафе машина се прибрахме в България. За тези от вас, които не са се сблъсквали с моите писания, малко предистория: живеехме си кротко и уредено от около 6 години в Обединеното Кралство, в китното градче Рединг (кажи – речи наш Перник). Там се изучихме, там се гаджосахме, взехме че се сгодихме, та даже и се оженихме… Само че нещо все не стигаше. Имахме прекрасна компания от верни приятели, имахме чудесна работа, но ни липсваше онова топло чувство, което те обзема когато си си у дома. Липсваше ни семейството, липсваше ни домашния уют, както и да го погледна, липсваше ни всичко по един странен начин, който не мога да пресъздам.

И ето ни сега обратно у дома, на гребена на вълната на следващото приключение. В този първи пост за новата година искам да ви пожелая да сте здрави, усмихнати, много позитивни и да не спирате да преследвате мечтите си. А най-вече ви желая да се връщате към детето у вас, защото то има най-искрените мечти, неопетнени от съмнения и тревоги. Споделям ви малко снимки от именно тази терапия, която си приложих и аз онзи ден, когато бях потънала в едни мисли, които никой проповядващ позитивното мислене колкото мен, не трябва да допуска да му бръмчат из главата 🙂

dsc_0581dsc_0577 dsc_0588 dsc_0571

Това е от мен за днес  – доста е ободряващо да си попиша на български след такава дълга пауза! Пожелавам ви прекрасен снежен уикенд, изпълнен със снежни човеци, игри по детски във снега и греяно вино за разкош!

До скоро!

Целувки,

Антония

aboyanova