fur hat

Здравейте glamour-чета 🙂 Тъкмо се обнадеждих, че снегът ще вземе малко от малко да изчезне и ето че пак прехвърчат снежинки навън. Наскоро ви споделих, че много се радвам на зимното време след 6-годишен период, прекаран надалеч от Снежко. Да де, но като всяко хубаво нещо и това си има малки недостатъци. ‘Не’ на кецовете, поради паническия ужас от счупен крайник, който ме обзема при всяка ледена планина под прикритие по тротоара. ‘Не’ на вдигнатата коса, поради ужасната болка от измръзнали уши. Като цяло положението си е ‘Не’ на пълната свобода на избор от моя собствен гардероб.

Студеното време и ниските температури определено не ми позволяват да обличам каквото ми се иска всеки ден, което прави екзистенциалния проблем „Пълен гардероб с дрехи – нямам какво да облека” още по-голям. За да си реша проблема и да не го мисля толкова просто заредих гардероба с гигантски, огромни, прекрасни пуловери и кротичко си пребивавам в тях, устремила поглед към лятото и слънчевите дни. От друга страна, студът пък ми дава възможност да си облека колкото искам космати одежди, които са едновременно trendy и много топли. Днес ви споделям малко снимки от една чудна разходка в парка от преди няколко седмици.

dsc_0617

Като цяло положението си е ‘Не’ на пълната свобода на избор от моя собствен гардероб.

dsc_0611

dsc_0606

dsc_0610

И след като си споделих болката от студа, все пак гледам чашата да е наполовина пълна. Не знам кое ме направи по-щастлива в тази разходка… Дали беше невероятната красота на белия парк или малките сладури, които се спускаха с шейни, прескачаха бабунки и огласяха бялата приказка с мощно „Пистааааааааа!”. 🙂 Тайничко им завидях и ми се прииска да взема едно пликче и да се пусна и аз. Уведомиха ме обаче, че май съм малко пораснала за такива занимания (да бе, да! ) и по този повод се ентусиазирах да ставам скиорка. Честно казано малко се страхувам, защото съм доста некоординирана и смея да твърдя чуплива. Някой друг да си е чупил крайник на надуваем замък? 😀  Както се казва “Мечка страх, мене не!”, а и получих ски екипа ми мечта за имения ден, така че ще бъде модно престъпление да го оставя да събира прах в гардероба. Имате ли съвети за начинаещи? Или препоръки за ски-инструктор? Как се справяте със студеното време от модна гледна точка?

Пожелавам ви хубав уикенд и много съботно-неделни приключения!

Целувки,

Антония

aboyanova